Pages

Saturday 28 September 2013

Ο ΛΑΣΤΙΧΑΡΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ...

Νικήτρια αναδείχτηκε, από λάθος, η ομάδα μας στο ντέρμπι με την Ν. Σαλαμίνα. ''Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί στην προσπάθεια μας να αποφύγουμε τον υποβιβασμό...'' δήλωσε ο προπονητής μας Πάολο Σέρτζιο και συνέχισε ''όπως έγινε γνωστό θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες φέτος, τζιαι τα τσιάνσες μας να γλιτώσουμε ελιοστέψαν''.

Η επίθεση μας προσπάθησε με νύχια και με δόντια να μην βάλει γκολ αλλά στην φάση του αγώνα ο Βινίσιους δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα κι έτσι αυτή κατέληξε αναπόφευκτα στα δίκτυα του αντιπάλου.

Το ΑΠΟΕΛ δέχτηκε πίεση από τους ακριβοπληρωμένους παίχτες της Ν. Σαλαμίνας αλλά ο Πάρντο έχοντας την εμπειρία εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε αυτή την φορά να κρατήσει ανέπαφη την εστία μας. Έτσι το σκορ έληξε 0-1 και ο Πάολο Σέρτζιο έβαλε ένα ουισκάκι μαζί με τον Μπενασούρ για να το γιορτάσουν.

Τέλος, όταν ρωτήθηκαν και οι δύο αν κατάλαβαν που ήρθαν (απορία από τα γνωστά .com και .net ) ο ΠΣ είπε''βεβαίως και γνωρίζω, είχα έρθει κι άλλες φορές στο νησί σας για διακοπές, πέρασα μάλιστα πολύ ωραία στην Αγία Νάπα την δεκαετία του 90', αξέχαστες στιγμές...'' ενώ ο Μπενασούρ απάντησε ''εγώ τώρα μαθαίνω, αλλά η Αγία Νάπα είναι λίγο πεσμένη έτσι μαθαίνω την Λεμεσό, με βοηθά και η πεθερά μου...''



Από την αναβαθμισμένη κερκίδα του ΑΠΟΕΛ,











Κ. Π. ΛΑΣΤΙΧΑΡΗΣ




1 comment:

  1. ee lastixari eisai enas kathigitis.....polla sosta touta pou laleis....distixos

    ReplyDelete