Pages

Tuesday 10 September 2013

ΦΟΙΒΟΣ VS ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ( ΜΜΑ )



Τελείωσε όπως φαίνεται και ο τρίτος γύρος του αγώνα βαρέων βαρών, χωρίς νοκ άουτ και χωρίς να αναδειχτεί νικητής ένας εκ των δύο φιναλίστ.

Στην αριστερή γωνία έχουμε το φαβορί με τρία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, 2 προκρίσεις σε ομίλους τσιάπιον λιγκ και μια κλήρωση στο Γιουρόπα, τον σούπερ μάτσο τύπο κ. Φοιβοοοοοοο Ερωτοκρίτουυυυυυυυ.

Στην δεξιά γωνία, το ανερχόμενο αστέρι, πρωταθλητής σε πινγκ πονγκ και βόλλευ, με συμμετοχές σε συνεδριάσεις του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και δηλώσεις στο φέισπουκ ο ένας και μοναδικόόός Χριστόφοροοοοςς Ποταμίτηηηηηςςς




Ο αγώνας άρχισε καλά με ένα δυνατό δεξί κροσσέ του Φοίβου έπειτα από την γενική συνέλευση των μεγαλομετόχων. Ο Χριστόφορος ενώ είχε καλυμμένα τα νώτα του και νόμιζε πως θα την βγάλει καθαρή, δέχτηκε ένα συνδυασμό χτυπημάτων με αποκορύφωμα το δεξί κροσσέ που τον έβγαλε σε τεχνικό νοκ άουτ. Έτσι, τελείωσε ο πρώτος γύρος με νικητή το φαβορί ο οποίος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος γύρος ΔΕΝ παρακολουθήθηκε όπως αναμενόταν γιατί έπαιζε το ΑΠΟΕΛΙΝ στο Τσου Λου και οι θεατές είχαν καλύτερα πράγματα να παρακολουθήσουν. Ακόμα και οι γνωστοί παρουσιαστές του ΜΜΑ σόου, που τώρα δίνουν γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον αγώνα εκείνη την περίοδο σχολίαζαν με διακριτικότητα την όλη εξέλιξη αφού το Τσου Λ
ου πουλούσε περισσότερο.


Ο δεύτερος γύρος άρχισε με το γνωστό σόου των φιναλίστ όπου προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Η αριστερή γωνία ανακοίνωσε προπονητικό κέντρο και ο κόσμος σηκώθηκε από την θέση του για να χειροκροτήσει. Αλλά εκεί που πραγματικά ο κόσμος τρελάθηκε ήταν όταν η δεξιά γωνία μίλησε για ιδιόκτητο γήπεδο, δρόμους, γυμναστήρια, καφετέριες, και 10000 θέσεις πάρκινγκ. Όταν δε υψώθηκε η μακέτα του ιδιόκτητου γηπέδου λέγεται πως υπήρχαν τουλάχιστον 10 ταυτόχρονες λιποθυμίες οπαδών πάνω στις κερκίδες. Το Τσου Λου είχε τελειώσει και τώρα όλα τα φώτα δημοσιότητας είχαν στραφεί στην ΚΕΝΕΝΤΥ ΑΡΕΝΑ όπου θα άρχιζε ο δεύτερος γύρος.

Ο Χριστόφορος μπήκε δυνατά με τον αέρα της μακέτας και κατάφερε με ένα και μοναδικό χτύπημα να φέρει σε άβολη θέση τόσο τον Φοίβο όσο και την διαιτησία (ΚΟΠ) που ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή αμέτοχη. Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα πως με μια και μοναδική κίνηση ο Χριστόφορος κατάφερε ένα τόσο μεγάλο πλήγμα. Φήμες λένε πως ο Φοίβος δεν ζαλίστηκε τόσο από το χτύπημα όσο από την Νέφτσι, το ρίνγκ γκέρλ που του ''φόρεσε'' το πλακάτ στο κεφάλι τρείς φορές.

Όπως και να έχει, ο δεύτερος γύρος τελείωσε και πάλι με ένα τεχνικό νοκ άουτ, αυτή την φορά από την πλευρά του ανερχόμενου ταλέντου. Τα ΜΜΕ εντομεταξύ εκθείαζαν τα κατορθώματα του νεαρού στην δεξιά γωνία και τάχθηκαν με το μέρος του αν και για χάρη της τηλεθέασης διαλαλούσαν την αντικειμενικότητα τους.

Ο τρίτος και καθοριστικός γύρος άρχισε με παρατράγουδα. Ήταν όλοι εκεί, προέδροι, αντιπροέδροι, δικηγόροι, λογιστές, ανταποκριτές, δύο μοντέλα με ωραίους κώλους, και ένας νορμάλ άνθρωπος ο οποίος δεν πήρε καμία σημασία. Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα ακολουθούσε. Εκεί ο Φοίβος προκλητικά και αλαζονικά πρόσφερε την νίκη στον Φόρο, μαζί και την προεδρία,  και όλοι περίμεναν τον καινούργιο σουπερ άιντολ να αδράξει την ευκαιρία και να φορέσει αυτός την ζώνη του ΠΑΝΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Κι όμως, ο Φόρος δεν έκανε αποδεκτή την προσφορά αυτή αφού υπερίσχυσαν το ήθος και το ευ αγωνίζεσται.

Και να'μαστε τώρα να παρακολουθούμε το διάσημο πλέον χτύπημα της δεξιάς γωνίας, με μια ανάρτηση σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έγινε χαμός... Οι θεατές άρχισαν το γιουχάισμα αφού θεωρήθηκε από πολλούς πως η ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν χτύπημα κάτω απ' την μέση. Ψίθυροι αναφέρουν πως ακούστηκαν και κάποια ''ελληνικά'' του στυλ γκοου χόουμ, ποταμίτη γκόου χόουμ. Ο Φόρος ασυνήθιστος στο γιουχάισμα των θεατών ζήτησε αμέσως συγγνώμη με τον ''πρωτότυπο'' τρόπο της παραίτησης. Το προπονητικό τιμ του Φόρου όμως που βρισκόταν πίσω απο την γωνία αντέδρασε αμέσως αφού μέσα στους κανονισμούς αναφέρεται ξεκάθαρα πως δεν μπορεί να κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ κάποιου με ένα και μοναδικό κτύπημα κάτω από την μέση.

 Ο αγώνας όπως καταλαμβαίνεται  δεν έχει τελειώσει. Το ΑΠΟΕΛΙΝ πέζει ομίλους οπότε δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνει η ρεβάνς, Συστήνουμε υπομονή...







Από τις εγκαταστάσεις του ΑΠΟΕΛ,
για τις ειδήσεις στο γουέμπ,
ο νίντζια των κερκίδων,

Κ.Π. ΛΑΣΤΙΧΑΡΗΣ



















No comments:

Post a Comment