Pages

Friday 11 October 2013

Τα αποτελέσματα του γκάλοπ...



Το γκάλοπ του Λαστιχάρη είχε τρομερή απήχηση αφού ψήφισαν σε αυτό 78 άτομα. Για τα δεδομένα του μπλοκ είναι ένας τεράστιος αριθμός κι έτσι ο Λαστιχάρης νιώθει και επίσημα ψώνιο. Τόσο πολύ μάλιστα, που έχει και το θράσος να παρουσιάσει αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης :





ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ 15,4 % :  ΝΑΙ, η ιδέα ποτέ δεν πεθαίνει...Πιστοί και άρρωστοι, οι Πανσυφίτες απέδειξαν πως όποια κι αν είναι η ερώτηση, η απάντηση είναι πάντα AU !!!

Αποέλτοτνετ 2,6 % :  Η αντιπολίτευση της διοίκησης πήρε μόνο 2 ψήφους. AU με τον τόνο στο Άλφα...

Μικαέλλος Πάουερ 25,6 % :  Ο Μικαέλλος Πάουερ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με καλή τακτική και κατάφερε να πλασαριστεί στην θέση με 20 ψήφους. Ο άνθρωπος κατέχει το αντικείμενο...

Αποελλίκος Λαστιχάρης 16,7 % :   Οι 13 ψήφοι που συγκέντρωσε ο Λαστιχάρης είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι αναγνώστες του μπλοκ έχουν χιούμορ...

Ποταμίτης 2,6 % :   Ο Ποταμίτης τζιαι η γεναίκα του εκαταφέραν να πιάσουν το 2,6 % . Σε γενικές γραμμές όσο ρόλο πρέπει να έσιει ο Ποταμίτης μες τα διοικητικά της εταιρίας, άλλο τόσο πρέπει να έσιει τζιαι το αποέλτοτνετ.

Δημοφήφισμα 37,1 % :   Το δημοψήφισμα απέσπασε το πιο μεγάλο ποσοστό ( 37,1 % ), με 29 ψήφους. Σε μια χώρα όπου η γνώμη του δήμου έχει περιθωριοποιηθεί, και το κράτος μοιάζει να διοικείται από μια οργανωμένη κλίκα ανθρώπων... Όπου τα συχνά σκάνδαλα, η ψευτιά και η υποκρισία έχουν βαπτιστεί πολιτική. Όπου οι έννοιες των λέξεων έχουν καμουφλαριστεί και η ηθική παρέμεινε σαν κριτήριο λογοκρισίας στην τιβί και μόνο. Σε αυτήν την χώρα, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θυμάται τις ρίζες του, θυμάται τις αρχές του και ζητά δημοκρατία. Οι Έλληνες του Αποέλ ψήφισαν για να τους δωθεί πίσω, το δικαίωμα συμμετοχής στις αποφάσεις !!


Ευχαριστούμε το κοινό που ψήφισε,

Κ.Π. ΛΑΣΤΙΧΑΡΗΣ



No comments:

Post a Comment