Pages

Friday 4 October 2013

Ο ΛΑΣΤΙΧΑΡΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ...

ΑΠΟΕΛ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ (0-3)


Πρή-γκέημ:

Παρ' όλη την προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος, ο Σέρτζιο, το αποέλ-τοτ-νετ και ο Πανσυφί για να μην πάει ο κόσμος στο γήπεδο, τελικά παρακολούθησαν τον αγώνα από τις κερκίδες 13000 άτομα.

Ματς ρηπόρτ:

Οι 13000 οπαδοί στις κερκίδες τραγούδησαν το ''Πιο δυνατά...παίξε για τον κόσμο σου που ΠΑΛΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ....λαλαλαλλαάάά''.

Ο Σέρτιο παρέταξε την ομάδα πουττίσιμα μες το ΓΣΠ με αποτέλεσμα να τα κάμει πούττους.

Ο κόσμος αποχώρησε απογοητευμένος αλλά χωρίς ακραίες αντιδράσεις αφου συνήθισε πλέον να παίρνει τα 3 των Γερμανών.

Δηλώσεις:

Π.Σέρτζιο: Η ομάδα μου άρεσε. Παίξαμε καλά αλλά είμασταν ΤΡΟΜΕΡΑ άτυχοι αφού βρήκαμε 15 κλασσικές ευκαιρίες, 3 δοκάρια και κερδίσαμε 47 κόρνερ χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε.

Ν.Αλεξάνδρου: Στην φάση του αυτογκόλ ο Γκαμπράλ είχε πάει για καφέ τζιαι άφησεν εμένα στο πόστο του. Είμουν λίο μουσουπέττης τζιαι έβαλα αυτογκόλ. Ζητώ συγγνώμη στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούμε αλλά δεν μας βγαίνει...κόρνερ !

Π.Σωτηρίου: Τι να σας πω; Εμένα φυλάει με ο προπονητής για να παίζω μόνο στα Ευρωπαικά. Παιχνίδια-προπονήσεις στυλ Ν. Σαλαμίνας δεν κάνουν για την κλάση μου. Προσπάθησα, όταν μπήκα, να γυρίσουμε το σκορ αλλά ένα χελιδόνι δεν φέρνει την Άνοιξη...

Απλός Φίλαθλος: Πάλε καλά που εν μας εκουρέψαν τζιαι τον βαθμό που επιάσαμεν στο Ισραήλ. Δόξα συ ο Θεός επιάσαν τόπο οι πιέσεις του Νίκου προς την Μέρκελ.

Άφτερ ματς (Ίντερνετ):

Περιμένουμε ούλοι να δούμε τι θα γίνει με τον προπονητή. Εμπάτε σε κανένα .κομ τζιαι .νετ ρε κοπέλια, μεν τα περιμένετε ούλλα που λλόου μου....


Από τις επάλξεις του ΓαΣιΠι,
Κ.Π. ΛΑΣΤΙΧΑΡΗΣ

5 comments:

  1. Eshi tziallous i mana sou? Na zisete!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ´ όποιον αρέσουμε αρχηγέ μου...

      Delete
  2. to gelio einai kalo

    ReplyDelete
  3. Π.Σωτηρίου: Τι να σας πω; Εμένα φυλάει με ο προπονητής για να παίζω μόνο στα Ευρωπαικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete