Pages

Sunday 8 December 2013

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Είδες Λαστιχάρη μου άμαν εφύαν οι ανίκανοι που την διοίκηση πως έσασεν το πράμα; Έτο, επαίξαμεν την ίδια μάππα που επαίξαμεν με την Δόξα, αλλά είδες εσύ να μείνουμε πίσω στο σκορ;Είδες να βουρούμεν τζιαι να μεν φτάνουμε; Είδες να αγχωθεί κανένας τζιαι να αποδοκιμάσει παίχτες; Φυσικά τζιαι όι ...

Ούτε είδες να βρίσκουμε δοκάρι στο πρώτο τζιαι στο τελευταίο λεπτό, ούτε να θυμώνει ο Δώνης με την απόδοση των παιχτών. Τζιαι βεβαίως ο Μπιδάκος που έπαιξεν καλύτερα με την Δόξα, τώρα είναι άξιος για το περιβραχιόνιο... ( ήσουν πάντα αρχηγέ, μεν ακούεις ) .
Να αναφέρουμεν επίσης ότι είδες ως εκ θαύματος να μην ανάβει φωτοβολίδα στην κερκίδα. Τι έγινε ρε; Τελείωσε η επανάσταση; Νικήσαμε τον Πλατινί ή ακόμα ; Τον Κουτσοκούμνη είχαμεν τον ευκολάκι, έννεν ;

Πάντως εν έσιεις παράπονο λαστιχάρη μου. Είχεν άκτσιον τις τελευταίες μέρες. Έφκαλες τζιαινούρκο  πρόεδρο... Καλάν, όι εσύ ακριβώς αλλά επήαν καμπόσοι στο Χίλτον (τρομάρα μας) τζιαι εφκάλαν τον. Επί τη ευκαιρία, να πούμεν τζιαι ένα ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ του αδρώπου... Τζιαι τζίνου τζιαι των 2 εκατομυρίων (!!) παραπάνω έλλειμμα που μας ήρτεν έτσι απρόσκλητο μόνο και μόνο λόγω διαφορετικής αντίληψης των αριθμών ;!;!

ΛΟΙΠΟΝ πίσω στο θέμα μας: τωρά που άλλαξε το κλίμα τζιαι δεν βρίσκουμε πιον δοκάρκα εμείς αλλά οι αντίπαλοι, έρκεται τζιαι το παράρτημα. Εφκήκαν που τα ερμάρκα τα χοχάκια τζιαι έχουν απαιτήσεις.

- Άκουσες Λαστιχάρη μου τι λένε τα χοχάκια;
- Χοχάκια είναι κι ας λαλούν, χοχάκια είναι κι ας λένε...

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ




No comments:

Post a Comment