Pages

Thursday 22 May 2014

Στις επάλξεις ΑΔΕΛΦΙΑ...




Εν τέσσερις το πρωί τζιαι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Μα να μας κάμουν έτσι χαττά. Ρε τα κωλόπαιδα... Θυμήθηκαν το ηθικό του ποδοσφαίρου, θυμήθηκαν μωρά, γέρους, και την τραγική φιγούρα της μάνας. Σας το λέω και σας που μιλάτε μόνο την ελληνιστή, έχουμε ξεφύγει...

Μετά από μακρόωρη ανάγνωση των 19! σελίδων του ''πορίσματος’’ ο Λαστιχάρης μέσα στην αναμπουμπούλα του κατάλαβε πως το παιχνίδι παίζεται παραδοσιακά. Όποιος κλάψει παραπάνω έχει και την εύνοια της τύχης. Στην προκειμένη περίπτωση, την θέση της τύχης παίρνει δικαιωματικά η ΚΟΠ αφού απεδείχτηκε ο πιο αστάθμητος παράγοντας σε όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου.


Άλλοι μιλούν για δωροδοκίες, άλλοι για διαπλεκόμενα συμφέροντα... Ο Λαστιχάρης εν τα πιστεύκει τούτα. Άποψη του Αποελλίκκου είναι πως είναι απλά ΧΑΧΕΣ τζιαι λειτουργούν με την λογική του κλάματος στο τάβλι...




Στα σοβαρά τώρα, διαβάζοντας κανείς την ανακοίνωση της Δικαστικής επιτροπής καταλαμβαίνει πως η κλίκκα των 3 ομάδων (ΑΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΕΡΜΗΣ ) άσκησε τις μέρες που πέρασε τρομερή πίεση στους κόλπους της ΚΟΠ. Θυμηθείτε μόνο το κλάμα των χόχων μόλις διεκόπηκε το παιγνίδι. Ούτε να παίζαν οι ίδιοι δεν θα κλέαν τόσο. Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Φανιέρου μετά τον τελικό, που μίλησε για την ηθική του ποδοσφαίρου και ότι δεν πρέπει να κριθεί σε κλειστές αίθουσες. Προσθέστε και το ατελείωτο κλαμα του Πλουτή τζιαι του Σοφοκλεους με πορείες συλλαλλητήρια και θα καταλάβετε την τρομερή πίεση που ασκήθηκε. Το ότι βέβαια αυτές οι τρεις ομάδες συνεργάζονται εναντίων μας το είδαμε και με όλα τα φιλικά και κανονισμένα αποτελέσματα που έφεραν μεταξύ τους. Δεν μας έκανε καμία απολύτως έκπληξη.

Η ΚΟΠ αντέδρασε στην πίεση λες και ήταν κοινωνικό θέμα. Δηλαδή έλαβε υπόψιν την όλη κατάσταση και, σε μια προσπάθεια αποφυγής  του διχασμού μέσα στους κόλπους της, περιθοριοποιεί τον νόμο και ασκεί μιαν δική της απόφαση. Να παιχτεί το παιχνίδι σαν τελικός σε ουδέτερο γήπεδο και χωρίς οπαδούς από την αρχή. 


Είναι φανερό πως η συμμαχία των τριών κέρδισε την δημόσια αντιπαράθεση. Είναι σαφώς πιο πολλοί μας και επηρεάζουν και πολλούς ανθρώπους έξω από το ποδόσφαιρο με συνεχή προπαγάνδα. Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των τριών αυτών ομάδων νίκησαν κανονισμούς που θεωρούσαμε δεδομένους !

Δεν θα αναφερθώ στα δικά μας λάθη. Η ομάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πόλεμο και ο πρόεδρος μας καλείται να σηκώσει ανάστημα και να ηγηθεί. Ότι αποφασίσεις πρόεδρε είμαστε μαζί σου ! Στα χαρτιά το θέλεις, στα χαρτιά ! Στο γήπεδο το θέλεις, στο γήπεδο θα το πάρουμε ! Ένας στρατός που Λαστιχάριες είναι έτοιμος και σε υποστηρίζει. Μεν κωλώσεις. Με περηφάνεια, με αξιοπρέπεια έφκα μπροστά τζιαι οι Λαστιχάριες ακολουθούν!

Αν τυχόν ζητάς την γνώμη του ταπεινού Αποελλίκκου, θεωρώ ότι δαμέ που ήρτεν το πράμα δεν πρέπει να το διεκδικήσουμε στα χαρτιά. Με την ψεσινή απόφαση φάνηκε ξεκάθαρα πως η αελ, μαζί με τους ''συντρόφους της’’, είναι πιο δυνατή μας εκεί. Το ότι θα χάσουμε και πάλι είναι σχεδόν σίγουρο και θέτει σε κίνδυνο τόσο το γόητρο μας αλλά και κάτι πιο σημαντικό, την αξιοπρέπεια μας. Μια αξιοπρέπεια που θα μας χρειαστεί εκεί όπου η αελ αδυνατεί να μας αντιμετωπίσει... στο γήπεδο !!!



Κ. Π. Λαστιχάρης

Υ.Σ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΛΙΑΣΗ : ‘’ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ''



















No comments:

Post a Comment