Pages

Sunday 18 May 2014

Ποδόσφαιρο Parade




Επερίμενεν ο Αποελλίκκος πως και πως να έρθει το Σάββατο. Άκουσεν τα ούλλα ούλλην την εφτομάν. Παζάρι κανονικό. 6000 ο ένας 3000 ο άλλος, ο ένας εν δέχεται, μετά ο άλλος εν δέχεται, μετά παίζουν το φίλοι, μετά εχθροί μόνο για 90 λεπτά, τζιαι ο Λαστιχάρης να μεν ξέρει πως να το χειριστεί τούτον ούλλο. Τωρά, να τα μισήσω τούντα λεμεσιανούθκια; να τα αγαπήσω; Ένας Θεός ξέρει...

Ήρτεν και η ΜΜΑΔ. Τελεία. Αλήθκεια εν έχω κάτι άλλο να πω. Εν δεδομένο. Επίεν η ΜΜΑΔ για να διασφαλίσει παιγνίδι, το παιγνίδι κατα 99% δεν τελειώνει. Εν ούλλη η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ρε παιδί μου. Θωρείς τους ντυμένους, έτοιμους για μάχη, που έρκουνται σου εικόνες που το game of thrones, τον εξολοθρευτή 3, τα χελονονιτζάκια , ψηλώνει η αδρεναλίνη τζιαι μετά άτε να τους συνάξεις.

Βέβαια, εν τζιαι φταιν οι ανθρώποι. Βάλουν τους τζιαμέ, απιέρωτους, να πρέπει να ψαχουλέψουν 5000 αρχίδια, και στην συνέχεια να σταθούν μπροστά που τα συγκεκριμένα αρχίδια, για να τους βρίσουν όλο τους το σόι . Στο τέλος, τα ίδια αρχίδια θα τους κατηγορήσουν ότι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.

Από την άλλη δεν μπορείς να πεις. Οι πρόεδροι προσπάθησαν να προλάβουν το κακό, τρώγωντας ψαρομεζέδες και πίνωντας ούζο ον δε ροκς. Την ώρα δε του αγώνα, προσφέρθηκαν, να προτάξουν μέχρι και τα στήθια τους ενάντια στην βία.

Την συνέχεια την ξέρετε καλά. Το ΑΠΟΕΛ κατηγορείτε από τους απανταχού ‘’αδικημένους’’. Το συντονιστικό του ακέλ διέταξε αττάκ, και ιδού... Η φαντασία οργιάζει και λέγονται έκτροπα. Άπαξ τζιαι φκήκεν γυναίκα παράγοντα, να κάμει δηλώσεις στο φέισμπουκ, σάστα τζιαι γύρασιν. 

Πιάσε θέση λοιπόν Λαστιχάρη μου μπροστά που την οθόνη σου, φέρε ποπ κορν και μπύρες και απόλαυσε το σόου. Ανακοινώσεις, σχόλια, δηλώσεις, εκπροσώποι... θα γίνει της πουτάνας !

Μπορεί το ποδόσφαιρο να έπεσε επίπεδο αλλά ανέβηκε αλλού... κι ο Νοών Νοείτο !

Κ. Π. Λαστιχάρης
















Υ.Γ. Κάτω το ΣΟΜ ρεεεεεε, Εμείς θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε και λαλαλαλαλαλα




No comments:

Post a Comment