Pages

Thursday 10 October 2013

ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...




Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, άλλος ''χτίστης'', μήνυσε τον Δημήτρη Χριστόφια, άλλος ''αχάπαρος'', για επισκευές που έκανε η εταιρία του πρώτου στην οικία αλλά και στο εξοχικό του πρώην προέδρου.

Ο κ. Χριστόφιας θεωρούσε μέχρι πρότινος ότι οι επισκευές αντανακλούσαν ολόκληρο το ποσό της μίζας που δικαιούτο να πάρει, ως αντάλλαγμα για κάποιες δουλίτσες στο δημόσιο.

Ο κ. Νεοφύτου υποστηρίζει ότι η μίζα είχε συμφωνηθεί στο μισό εκατομμύριο ενώ τα συνολικά έξοδα στα ακίνητα του πρώην προέδρου υπερέβησαν τα 1,2 εκ ευρώ. Ο κ. Χριστόφιας υπεραμύνεται της θέσης του ότι η μίζα είχε καθοριστεί στο 1 εκ ευρώ και έτσι θεωρεί ότι χρωστά ακόμα περίπου 240.000 τις οποίες θα δώσει στο τέλος του χρόνου.

Όπως καταλαβαίνετε οι δύο πρώην ισχυροί άντρες έχουν ένα έλλειμμα της τάξεως του μισού εκατομμυρίου. Ο Λίλλης και ο Μιλτής δεν είναι πια πρόεδροι των ομάδων που ήταν παλιά, έτσι η επιλογή του να στήσουν κανένα αγώνα τζιαι να τα φκάλουν που το στοίχημα δεν είναι εφικτή. Επίσης, δεν είναι εφικτή ούτε η αγοραπωλησία γης Τουρκοκύπριου στην Κάτω Βυζατζιά, που θα μπορούσε να καλύψει αυτό το ποσό.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Λαστιχάρη, η επαρχιακή επιτροπή του ΑΚΕΛ αποφάσισε το μισό εκατομύριο να το χρεώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία με ένα μικρό γκαλά θα μπορέσει να αποπληρώσει το ποσό μέσα σε λίγες ώρες. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η επαρχιακή του ΑΚΕΛ: ''...αυτά είναι οικογενειακά θέματα τα οποία θα πρέπει να λύσουμε μεταξύ μας'' !


Ήταν ένα πολιτικό ρεπορτάζ προσφορά του
Κ.Π. ΛΑΣΤΙΧΑΡΗ


No comments:

Post a Comment